Mijn

Klantverhalen

De reis van

Mijn Klanten

 

Mijn klanten vertellen hun verhaal. Waar gaat hun transformatie over? Waar hebben zij hulp ontvangen, hoe hebben zie die ervaren en wat is er bereikt?

Leren van anderen en werken als een netwerk. Het staat bij mij hoog in het vaandel.

Graag deel ik dan ook deze klant- en transformatieverhalen die ik samen met mijn klanten heb doorgemaakt. Het geeft een indruk van de vraagstelling, de reis en het reisdoel waar iedereen uiteindelijk uit wil komen. Laten de reisverhalen de inspiratie zijn voor jouw reis. Want, geen reis is hetzelfde!

Hanneke Schreuder
Rector St. Bonifatiuscollege

Ik ben erg blij met iemand zoals Paul die de complexiteit en de omvang van het project doorziet. Bovendien is hij verbindend en leidend door de juiste mensen op de juiste manier in te zetten. Hij weet hoe een schoolgemeenschap in elkaar zit, houdt grip op de planning en is communicatief sterk.

Lees verder
Mariëlle Rutten
manager PCOU Willibrord Academie

Tijdens het project is Paul onze spin in het web geweest. Hij had duidelijk grip op het project en hield stevig het overzicht. Hij heeft ons echt ontzorgd. Hierdoor konden wij ons volledig richten op de inhoudelijke ontwikkeling.

Lees verder
Truus Vaes
Voorzitter College van Bestuur Stichting IRIS CVO

Waar we nu staan, had ik vier jaar geleden niet durven dromen. Dat is natuurlijk door heel veel mensen gerealiseerd, maar je hebt wel iemand als Paul nodig die ervaring heeft met dergelijke omvangrijke projecten, het onderwijs snapt en kennis heeft van ICT.

Lees verder
Steven van Nispen
bestuurslid Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen

De aanpak met Paul verloopt super. Paul is toegankelijk en kan de specifieke materie op een voor directieleden en bestuurders toegankelijke en begrijpelijke manier goed verwoorden. Daarnaast is Paul kritisch en benoemd waar nodig de succesfactoren en risico’s van de projecten, zodat bijsturing kan plaatsvinden.

Lees verder
Henk-Jan Brommer
Manager HSO Academy

Paul is elke keer weer in staat om met open vizier de groep te benaderen en kan als geen ander de groep meenemen in het verhaal. Zijn boodschap blijkt voor iedereen relevant en bruikbaar. Het feit dat deelnemers zo enthousiast zijn dat zij intern reclame maken zegt alles.

Lees verder
Ton Wallast
CFO Priva

Paul is een vriendelijke, ervaren en inspirerende ICT-professional met een geweldige visie op de toekomst van bedrijfs-ICT en veel energie om dit in de praktijk te brengen.”

Lees verder