Mijn

Diensten

Inventariseren – Veranderen – Inspireren – Coachen

Mijn diensten

Wat ik voor jou kan betekenen

Of je nu de digitale vaardigheid of veiligheid op jouw school wilt verbeteren, je digicoaches op weg wilt helpen, of je wilt voorbereiden op het Normenkader IBP, je kunt hierbij vast wel wat hulp gebruiken. Ik inspireer besturen, docenten en ICT-coördinatoren met mijn lezingen en workshops, ik inventariseer waar jouw school nu staat en ik help jullie als verandermanager op jullie reis.
auriculars-solid-tool-symbol

Verandermanager ICT en onderwijs

Ontdek hoe jouw school digitale transformatie kan omarmen. Als verandermanager in het onderwijs, help ik schoolbesturen door het complexe landschap van digitale vaardigheden en veiligheid. We bouwen samen aan een sterk ICT-fundament, veranderen docenten in digicoaches, en introduceren digitale toepassingen in de klas. De basis hiervoor is het ICT-onderwijsbeleid.

Lees meer
id-card

Inventarisatie digitaal veilig onderwijs

Zorg dat jouw school vooroploopt in digitale vaardigheid én veiligheid. Met de aankomende verplichting van het Normenkader Informatiebeveiliging en Privacy voor 2027, is nu het moment om te handelen. Ik bied een efficiënte inventarisatie die jullie positie helder in kaart brengt, prioriteiten stelt en inzicht geeft in de kosten.

Lees meer
bell(1)

Lezing of workshop: ChatGPT en AI in het Onderwijs

In deze lezing (of workshop) verkennen we de balans tussen de mogelijkheden, maar ook bedreigingen van deze nieuwe technologieën. Krijg nieuwe inzichten in de actuele impact op docenten en leerlingen en laat je inspireren over de fascinerende wereld van ChatGPT en AI binnen het onderwijs.

Lees meer
mail(3)

Coach en adviseur voor ICT-managers in het onderwijs 

Als digitaal adviseur ondersteun ik ICT-managers in het funderend onderwijs bij hun digitaliseringsplannen. Ik help bij het vormen van een ICT-visie, de teamvoorbereiding en het ontwikkelen en uitdragen van beleidsplannen. Ook coach ik ICT-coördinatoren, gericht op innovatie, professionalisering en effectieve digitalisering voor docenten. Zo slaan we samen de brug tussen digitale ambitie en praktische implementatie.

Lees meer
book-black-opened-symbol

Boek: Jouw transformatiemodel

Het boek ‘Jouw transformatiemodel’ geeft een compleet beeld van alle aspecten van een organisatieverandering en hoe die met elkaar verbonden zijn. De vier kernkwadranten Visie & Leiderschap, Mens & Cultuur, Organisatie & Innovatie, en Digitalisering & Data vormen in 16 praktische stappen de weg naar jouw digitale succes.

Lees meer
bell(1)

Workshop Normenkader IBP FO

Laat je inspireren en informeren over de digitale uitdagingen van 2027 in de Workshop Normenkader IBP FO. Wat verandert er, hoe hou je de schoolinfrastructuur veilig en up-to-date, en hoe worden leerlingen en docenten digitaal vaardig? In deze workshop leg ik de verbinding met mooie praktijkvoorbeelden die ik tegenkom bij bestaande schoolorganisaties.

Lees meer
black-map-folded-paper-symbol

Ossewold-as-a-Service Strippenkaart

Ik sta voor transparantie. Oók in mijn tarieven. De basis hiervoor is de Ossewold-as-a-Service (OaaS) Strippenkaart. Hiermee kun je als opdrachtgever mij zo effectief en flexibel mogelijk inzetten als digitaal adviseur, coach en programmamanager.

Lees meer