Mijn

Diensten

Inspireren • Inventariseren
Coachen • Veranderen • Lezen

Hoe kan ik jou helpen met

Mijn Diensten

Hoe kan ik jou helpen in de volgende stap van de transformatie van jouw schoolorganisatie? Of het nu een inspiratiesessie is, een Digital QuickScan om te weten waar jouw IT-organisatiebehoefte nu echt ligt of ik begeleid jouw transformatie als coach of programmamanager: Ik kan jou helpen om de verandering mogelijk te maken.
auriculars-solid-tool-symbol

Verandermanagement

Mijn ervaring jaagt jouw digitalisering aan. Als digitaal adviseur en ervaringsdeskundige die volledige digitaliseringstrajecten begeleidt, sta ik dichtbij jouw organisatie: Ik ken de uitdagingen en sta voor een pragmatische aanpak.

Lees meer
bell(1)

Inspiratiesessies

In mijn inspiratiesessies en workshops leg ik de verbinding tussen de mooie voorbeelden die ik tegengekom en de praktijk van alledag bij bestaande schoolorganisaties. Hoe lukt het sommige scholen wel te veranderen waar anderen worstelen de stappen echt te zetten?

Lees meer
mail(3)

Coaching & advies

Met wie kun jij praten over de uitvoering van jouw verantwoordelijkheden? Wie begeleidt jou in die reis naar een strakke IT-visie waar de organisatie om vraagt? Wie helpt jou de spiegel voor te houden, je doelen nog strakker te krijgen?

Lees meer
id-card

Inventarisatietraject

Als verandermanager met een stevige blik op de toekomst help ik jouw schoolorganisatie de praktische weg naar een vervolg van jouw digitale transformatie te vinden: waar ben je nu, waar wil je zijn en hoe kom je daar?

Lees meer
book-black-opened-symbol

Mijn boek: Jouw transformatiemodel

in 16 praktische stappen naar jouw digitale succes. Het boek ‘Jouw transformatiemodel’ is ontstaan om je een compleet beeld te geven van alle aspecten die behoren tot een organisatieverandering en hoe deze met elkaar verbonden zijn.

Lees meer
black-map-folded-paper-symbol

OaaS Strippenkaart

Het afnemen van een OaaS strippenkaart maakt de ICT-investering voorspelbaar, controleerbaar, transparant en flexibel.

Lees meer