Mijn Blog
Nieuws23 augustus 2020

Samenwerking met Stichting Mtangani

Door Paul Ossewold

Persbericht: Den Haag, 23-08-2020

Op zondag 23 augustus hebben Paul Ossewold en Corien Norder, voorzitter van Stichting Mtangani (ANBI geregistreerd) digitaal een overeenkomst getekend waarbij ossewold.net over een periode van 5 jaar een bedrag van € 20.000,= zal schenken als bijdrage aan de bouw van extra lokalen voor de nieuwe school in Mtangani.

Paul Ossewold: “Ik voer twee prachtige onderwijsopdrachten uit, waardoor mijn bedrijf het afgelopen jaar weer een mooie groei heeft doorgemaakt. Voor mij is het tijd wat terug te doen.
Ik volg Corien Norder en de Stichting Mtangani al enkele jaren via LinkedIn en hun doelstelling spreekt me al die tijd al enorm aan. Dus deze match was snel gevonden en ik ben blij dat ik gericht kan bijdragen aan goed onderwijs in Mtangani.”

Corien Norder: “Het is zo bijzonder dat iemand ons project al jaren in stilte volgt en dan opeens zo’n groot gebaar maakt om ons te helpen projecten te realiseren. Ontzettend blij dat hij zich met zijn bedrijf zelfs voor 5 jaar lang aan ons wil verbinden. We beloven transparantie en betrokkenheid bij wat we doen en overleg over de aanbesteding. Dat is voor ons enorm belangrijk! We kunnen nog steeds alle (financiële) hulp gebruiken, schroom niet om bij interesse contact met ons op te nemen via info@stichtingmtangani.nl .”

Op de website staat over Mtangani: “Het dorp Mtangani bestaat uit 7000 inwoners en ligt dichtbij de stad Malindi, aan de kust van Kenia, ongeveer 130 km ten noorden van Mombasa. Doelstelling van de stichting: Door middel van diverse projecten willen we de levensstandaard en de zelfredzaamheid van de inwoners van Mtangani verhogen.”

Stichting Mtangani bestaat sinds november 2007. Wil je zelf ook bijdragen? Kijk op https://www.stichtingmtangani.nl/ en doneer!