Verandermanagement

Als programmamanager denk ik met onderwijsorganisaties mee over veranderingen en verbeteringen door digitalisering. Niet alleen vanuit processen en technologie, maar ook middels de menselijke factor en een brede kijk op de organisatie. Een digitale transformatie heeft immers niet alleen te maken met techniek, maar juist met de mensen die deze verandering moeten gaan dragen. Helemaal bij de transitie naar een digitale toekomst.

De digitale ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dat verandert nooit meer. Ervaring en kennis helpen om bij te blijven en de kansen te zien voor jouw schoolorganisatie. Als generalist voor specialisten vertaal ik de ICT-kennis in concrete verandermogelijkheden.

ICT is vooral mensenwerk en doorzettingsvermogen. Het plezier om mensen te zien groeien geeft mij de kracht om vol voor de kansen te gaan. Door inlevingsvermogen en organisatiesensitiviteit help ik met passie in de begeleiding naar groei van medewerker, leerling en organisatie.

Een visie op groei door inzet van ICT, daar hoort samen experimenteren en leren bij. Waar je silo’s doorbreekt ga je samen voor groei. Kijken naar de mens, de organisatie en dan naar de techniek. Door digitalisering maken we tijd vrij voor empathie, creativiteit en passie.

PROGRAMMAMANAGEMENT = VERANDERMANAGEMENT

Voor fulltime of parttime programmamanagement om de digitale transformatie (opnieuw) te ontsteken. Als voormalig VP Digital Operations en ICT-manager kan ik helpen in een interim-capaciteit, zodat we samen het digitale potentieel van de schoolorganisatie kunnen ontketenen.

Via LinkedIn kwamen we bij Paul terecht. Zijn ‘taal’ sprak ons aan, hij dacht echt mee vanuit onze vraagstukken en hij heeft ervaring in het onderwijs, inclusief tevreden referenten. Paul is met een kritische blik door het bestaande plan gegaan en heeft samen met de scholen de vertaling gemaakt naar een implementatieplan: ons Doe IT Samen-programma, waarvan Paul de coördinatie en projectleiding op zich nam.

Truus Vaes, Voorzitter College van Bestuur Stichting IRIS CVO

black-map-folded-paper-symbol

OaaS Strippenkaart

Het afnemen van een OaaS strippenkaart maakt de ICT-investering voorspelbaar, controleerbaar, transparant en flexibel.

Lees meer