Inspiratiesessies

Iedere verandering begint met inspiratie.

In mijn inspiratiesessies en workshops leg ik de verbinding tussen de mooie voorbeelden die ik tegengekom en de praktijk van alledag bij bestaande schoolorganisaties. Hoe lukt het sommige scholen wel te veranderen waar anderen worstelen de stappen echt te zetten?

Natuurlijk is het mooi om over een verre digitale toekomst te dromen. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Toch schuilt hier een gevaar: te ver weg dromen kan leiden tot verlamming van de actie.

Of het nou je leerling, de raad van bestuur of je eigen team is: de weg naar verandering is altijd spannend en kan wel een zetje van buiten gebruiken. Dat zetje geef ik graag: ik kan immers makkelijk als buitenstaander een spiegel voorhouden. De spiegel waarin jullie zelf de kansen van veranderen zien.

 

Ik ben jouw digitale transformatie gids.

Wil je weten hoe je echt kunt werken aan digitale transformatie? Ga met me mee op deze tour door het digitale transformatielandschap. Ik leid je graag door verwarring, vermijd de open deuren, schud het gevoel af dat je al genoeg doet en inspireer je om nog meer te doen.

Als docent, trainer, coach, ondernemer en bruggenbouwer inspireer ik jou en jouw publiek onder andere met het belangrijkste deel van elke transformatie: de culturele verandering. “Werk als een netwerk, doorbreek de silo’s” – moet onderdeel zijn van elk digitaal veranderprogramma.

Ik ben je gids in de wereld van digitale transformatie. Ik zal je laten zien dat cultuur net zo belangrijk is als technologie – dat silo’s moeten worden overwonnen in een moderne organisatie – dat goede ICT-projecten altijd gebaseerd zijn op de juiste balans tussen prijs, snelheid en kwaliteit. Ik ben niet bang om mijn gedachten te uiten en je uitdagende vragen te stellen. Maar ik weet vooral dat jouw leerling en medewerker altijd op de eerste plaats komt, geen compromis mogelijk. Ik zal je inspireren om te veranderen door mijn enthousiasme, toewijding en passie.